Att köpa tjänster

Att webbyråer inte tänker på seo när de utvecklar kunders sajter tycker jag är anmärkningsvärt. En vän som har en byggfirma frågade hur man kommer högt upp på Google så jag tänkte hjälpa honom med en inlänk och gå igenom sajten. För att bespara er lång läsning sammanfattar jag att ALLT är fel! Förutom då seo-länkarna i footern till webbyrån… En snickare ska inte behöva kunna sökmotoroptimering på samma sätt som en webbyrå inte behöver veta ur man reglar en innervägg.

Tycker det är riktigt fult av Vikab som gjort sajten att helt strunta i seo-tänk men att norpa åt sig två länkar. Hade de sett till att sajten varit seo-optimerad hade det varit en sak men inte nu när de helt struntat i det. Ordet som min vän vill bli hittat på är snickare i Varberg. Nu är det inte ett så konkurrensutsatt ord så det kanske går med endast min hjälp.

2 comments

  1. Hans-Åke

    Hej.

    Jag har startat en webb-shop och hört att man ska länka från bloggar och liknande sidor som är relevanta. Men hur länkar jag från bloggar är då frågan till dig som har blogg. Gå gärna in och titta om du finner nåt av nytta till dig själv.

    Mvh//Hans

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>